عمه شدن

لذتهای معمولی: لذتی که در عمه شدن هست

این صفحه در زمان تولدبرادرزاده ام و عمه شدن من بارگذاری شد حدود یکسال از عمه شدن من می گذرد به خاطر سرزدن زیاد خوانندگان با عنوان عمه شدن به این صفحه دوست داشتم آن را بروز کنم تا خوانندگان نیز بهره بیشتری از آن ببرند:

چند مطلب زیبا را با هم در رابطه با این موضوع م یخوانیم.

کریستین بوبن درباره بچه ها می گوید:

تحمل نگاه ثابت یک کودک بسیار سخت است‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. انگار که خداوند رو به روی شما نشسته. شما را برانداز می‌کند و در عین حال از وجودتان هم شگفت‌زده است‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

گابریل کارسیا مارکز نیز می گوید:

آموخته ‏ام زمانی که کودک برای اولین بار انگشت پدر را می‏گیرد او را اسیر خود می‏کند تا همیشه. 

آلن دوباتن نیز در کتاب سیر عشق در خصوص فرزندان صفحات زیبایی دارد بخش هایی از آن را اینجا می گذارم امیدوارم از خواندن آن لذت ببرید و خواندن این کتاب را به برنامه کتابخوانی تان اضافه کنید بخصوص پدر و مادرهای عزیز

شأن خانه داری:

به کار بردن واژه «شأن» برای اموری چون بردن بچه ها به مدرسه و آوردنشان به خانه و امور مربوط به لباسشویی کاملا بیجاست، چرا که ما متاسفانه آموخته ایم که این واژه طبیعتا متعلق به جای دیگری ست، به امور سیاسی سطح بالا یا تحقیقات علمی یا سینما یا مد.

اما شأن ماهیتا تنها به هر چه که در زندگی مهم تر و شرافتمندانه تر است، مربوط می شود.

ظاهرا نمی خواهیم بپذیریم که افتخار بشر فقط به پرتاب ماهواره، تأسیس کارخانه ها و تولید نیمه رساناهایی که به طرزی شگفت آور باریک اند خلاصه نمی شود، بلکه توانایی گذاشتن قاشق در دهانهای کوچک، پیدا کردن جوراب های گم شده، تمیز کردن توالت، کنار آمدن با کج خلقی ها و پاک کردن چیزهای چسبیده به میز هم، حتی اگر این توانایی به طور گسترده در میان میلیاردها نفر مشترک باشد، جزء افتخارات محسوب می شود.

پیشنهاد۱: درباره اهمیت تربیت فرزندان زیاد گفته شده اما چقدر به آن اهمیت می دهیم یادم میاد دکتر هلاکویی در یک یاز سخنرانی هاشون گفت یه ماد به من زنگ زده و گفته من همه چی واسه فرزندم گذاشتم و کوتاهی نکردم اما به حرفم گوش نمیده دکتر هلاکویی ازش پرسییده بود این همه چی که میگی یعنی چی؟ آیا بیست کتاب درباره چگونگی تربیت کودک خوندی این از همه چی مهمتره و آیا کدوم یک از ما این کار رو کردیم فکر می کنم که بیشتر مشکلات جامعه ما از همین جا شروع میشه اینکه ما به تربیت فرزندانمون اهمیت نمیدیم و قدم های اول درست برداشته نمیشه به همین خاطر من دوست د اشتم اینجا چند لینک مفید معرفی کنم

دانلود رایگان سمینار تربیت فرزند – دکتر هلاکویی از تولد تا نوزده سالگی

مجموعه سخنرانی های آموزشی دکتر هلاکویی

مهارتهای پولی و سواد مالی کودکان ۵ تا ۸ ساله

نقش خانواده و مدرسه در تقویت یا درمان خجالتی بودن کودکان

آیا بهترین سن یادگیری زبان برای کودکان وجود دارد؟

پرورش کودکان هوشمندتر

پرورش استعداد ریاضی کودکان (حتی اسبها هم ریاضی می‌آموزند)

 

لینک های مرتبط:

لذتهای معمولی: لذتی که در پاندولی دادن هست.

لذتهای معمولی: مثل چای بعد از کار

به خاطر همین چیزهای معمولی

4 دیدگاه برای “لذتهای معمولی: لذتی که در عمه شدن هست

  1. ممنون از نوشته زیبا و کاربردی تون و لینک های خوبی که در صفحه گذاشتین.
    من از اونها استفاده زیادی کردم و مدتهاست که فایل های دکتر هلاکویی رو گوش میدم بسیار روشنگرانه هستند اونها رو به همه توصیه می کنم.

  2. البته این نوشته ها نظرات خصوصی هستند وخواندن کتاب تربیت کودک لزوما باعث موفقیت در تربیت فرزندان نیست جناب هلاکوئی هیچوقت از فرزندانشون نمیگن که نشونه اینه یا فرزند ندارند ویا نوع موفقشو ندارن منم سخنرانی نوشته زیاد خوندم ازش ویجورایی حرفاش تحقیر امیزه وهمیشه کوچیک میکنه کسائی رو که مشکل دارن ضمن اینکه من خودم هم دختر دارم وهم پسر هر انسانی منحصر بفرده ودرمان برای یکی برای دیگری شاید سم باشه پدر ومادر یعنی مسئولیت تسلیم نشدن و دنبال راه حل گشتن که یه کار بدون تعطیلی ودائمیه برای فرزندانمون باید وقت بذاریم ودوستشون داشته باشیم وامیداور باشیم که فکور وبا احساس باشند و جوری که دوست دارند زندگی کنن وعاشق بشن و انسان باشند…..خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

    1. ممنون از اعلام نظرتون
      درسته خواندن کتاب لزوما باعث موفقیت در تربیت فرزندان نمیشه فاکتورهای زیادی وجود داره که میتونه کمک کنه مثلا شما یه پدر کتابخوان عبوس باشین احتمالش ضعیفه یه فرزند خوب تربیت کنین مهمترین چیزی که فرزند نیاز داره مهربانیه اما کتاب میتونه کمک کنه.
      در خصوص آقای هلاکویی هم اتفاقا من در بعضی از سخنرانی هاشون شنیدم که از بچه هاشون بگن و اگر اشتباه نکنم اسم یکیشون فرید بود.
      من هم موافقم هر فرزندی شیوه تربیت خاص خودش رو میطلبه زیاد میبینیم دو بچه از یه خانواده رفتارهاشون کاملا متفاوت هست و انگار اصلا با هم بزرگ نشدن.
      مجموعه عوامل زیادی کتاب، تجربه، ارتباطات و حتی اشتباهات خودمون و… میتونه به ما کمک کنه که فرزندان خوبی تربیت کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.